DESPRE CURS BENEFICII FACILITATORI DESPRE THE KPI INSTITUTE CONTACT

CERTIFICARE PROFESIONALA:
MANAGEMENTUL PERFORMANTEI
CLUJ NAPOCA

INSCRIE-TE ACUM
 
   CLUJ NAPOCA
  • 7-9 DECEMBRIE
ABOUT THE TRAINING COURSE DESPRE CURS
C-KPIPP

Folosesti deja KPIs dar iti doresti sa continui sa imbunatatesti performanta?
Continua cu luarea de decizii pe baza datelor, intreprinderea celor mai potrivite initiative si invatarea din rezultate in cadrul acestui curs de 3 zile.

 

Iti oferim o baza solida pentru imbunatatirea performantei in scenarii diferite, prin crearea unei arhitecturi bazate pe instrumente, procese si tehnici relevante. Afla care sunt 6 piloni care trebuie aplicati pentru a asigura o cresterea performantei.

Ai acces la informatii practice si instrumente rezultate din experienta de peste 12 ani de cercetare a indicatorilor cheie de performanta a echipei TKI Romania.

BY THE END OF THIS COURSE LA FINALUL ACESTUI CURS VEI PUTEA SA:
arrow point to right
Aplici cei 6 piloni de imbunatatire a performantei in 9 scenarii diferite (incepand cu analiza si raportarea datelor, continuand cu luarea deciziilor si management al initiativelor, si terminand cu procesul de invatare si stabilire a unei culturi organizationale)
arrow point to right
Gestionezi performantele slabe intr-un mod eficient si masurabil prin intermediul actiunilor corective si a managementului initiativelor
arrow point to right
Aplici conceptele teoretice intr-un mediu real de afaceri;
KEY BENEFITS BENEFICII
arrow point to right
Imbunatatirea procesului decizional la nivel de organizatie;
arrow point to right
Expunerea la o varietate de scenarii organizationale;
arrow point to right
Imbunatatirea performantei organizatiei.
FACILITATOR FACILITATOR
man Raluca Vintila
Instructional Design & E-learning Coordinator
The KPI Institute

Raluca Vintila este specialist in management si coordonatorul de E-learning si Design Instructional de la KPI Institute.

Raluca detine un dublu master, in Management si Educatie. Cunostintele academice sunt complementate de numeroasele proiecte la care a luat parte, atat in sectorul privat cat si cel public, dedicate evaluarii, analizarii si dezvoltarii performantei.

Ca formator, Raluca a livrat numeroase cursuri, seminarii, prezentari de conferinta, simulari de afaceri si webinarii legate de utilizarea KPI-urilor in contextul organizational sau axate pe masurarea si imbunatatirea performantei, profesionistilor dintr-o gama larga de industrii precum telecomunicatii, transporturi sau industriile titeiului si gazului.

Printre cele mai prestigioase conferinte la care a participat se numara: Strategy Leaders Forum in Dubai, United Arab Emirates (2014), conferinta dedicata executarii optime a strategiei organizationale si Balanced Scorecard-ului si conferinta HR Directors Business Summit in Birmingham, United Kingdom (2016).

WHAT OUR CLIENTS SAY CE SPUN CLIENTII NOSTRII
REQUEST MORE INFORMATION CERE MAI MULTE INFORMATII
 
CLIENTS CLIENTI
image
image
image
 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
 
CONTACTS CONTACTEAZA-NE
man

Pentru mai multe informatii, va sta la dispozitie:

Alexandru Muntean
Nicoleta Bano
Country Manager Romania
 

email romania@kpiinstitute.org

phone 0742 521817