LIMBA

ro

en

URMĂRIȚI-NE PE

Acumen Integrat » Evenimente
 • Conferința Managementul Relațiilor cu Clienții în România

  Conferința Managementul Relațiilor cu Clienții în România reunește anual profesioniști în domeniu, dar și antreprenori interesați de dezvoltarea unui serviciu de relații clienți performant. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor care intereacționează direct sau indirect cu clienții și își doresc să transforme aceste interacțiuni în experiențe unice.

 • Conferința Managementul Performanței în România 2016

  Un eveniment unic, care reunește anual practicieni renumiți din companii de top, pentru a dezbate cele mai noi tendințe în managementul performanței, validate la nivel național și internațional.

 • Conferinței Managementul Performanței în România
  23-24 October , Sibiu

  Learn more +

Evenimente

Începând cu anul 2011, Acumen Integrat a lansat pe piața din România o serie de conferințe menite să dezvolte cunoștințele la nivel de management al performanței: Conferința Managementul Performanței în România (3 ediții), Forumul Performanță, Strategie și Balanced Scorecard în România (1 ediție), Conferința Managementul Performanței în Instituțiile Medicale din România (2 ediții). Totodată, în anul 2012, pe piața din România s-a lansat simularea de business „Friday Night at the ER”.În prezent, Acumen Integrat își extinde aria de activitate cuprinzând programe de învățare din diverse arii funcționale și industrii. Aceasta este valabilă nu doar pentru cursurile oferite, ci și pentru viitoarele conferințe ce vor fi organizate în 2014.

Începând cu anul 2011, Acumen Integrat a lansat pe piața din România o serie de conferințe menite să dezvolte cunoștințele la nivel de management al performanței: Conferința Managementul Performanței în România (3 ediții), Forumul Performanță, Strategie și Balanced Scorecard în România (1 ediție), Conferința Managementul Performanței în Instituțiile Medicale din România (2 ediții). Totodată, în anul 2012, pe piața din România s-a lansat simularea de business „Friday Night at the ER”.

În prezent, Acumen Integrat își extinde aria de activitate cuprinzând programe de învățare din diverse arii funcționale și industrii. Aceasta este valabilă nu doar pentru cursurile oferite, ci și pentru viitoarele conferințe ce vor fi organizate în 2014.

 

Testimoniale

Evenimentul reprezintă o foarte bună oportunitate de dezvoltare personală și profesională pentru cei interesați de managementul perfomanței.

Cornel Boariu,
Director Vânzări, Accesoria Group

NOUTĂȚI