DESPRE PROGRAM BENEFICII CHEIE FACILITATORI DESPRE THE KPI INSTITUTE LOCATIE CONTACTATI-NE

TOP MANAGEMENT
PERFORMANCE 360

DESCARCA AGENDA
 
   ROMANIA
  • BUCURESTI: 15 Februarie 2018 - 19 Mai 2018
  • CLUJ: 22 Februarie 2018 - 26 Mai 2018
ABOUT THE TRAINING COURSE DESPRE PROGRAM

Acest program va ofera o experienta completa in managementul performantei, sintetizand cei 12+ ani de cercetare ai companiei noastre in acest domeniu. Dupa parcurgerea celor 4 module, veti primi un certificat ANC Competente Antreprenoriale, diploma recunoscuta la nivel national pentru dezvoltarea de competente antreprenoriale. Cel mai important este faptul ca veti putea pune in aplicare aceste competente.

Programul se adreseaza profesionistilor din middle si top management interesati de implementarea unui sistem integrat de management al performantei. Informatia din cadrul modulelor se aplica in toate domeniile profesionale.

KEY BENEFITS BENEFICII CHEIE
arrow point to right
Cunoasterea in profunzime a conexiunilor dintre strategia organizationala si mediul de afaceri;
arrow point to right
Intelegerea selectiei si folosirii KPIs la nivel de organizatie, departament si angajat;
arrow point to right
Exersarea utilizarii KPIs in studii de caz si exercitii aplicate;
arrow point to right
Acces la resurse si instrumente relevante pentru subiect;
arrow point to right
Utilizarea a peste 30 de instrumente in masurarea performantei pentru a folosi eficient KPIs;
arrow point to right
Perspective de invatare de la cel mai amplu proiect de cercetare in domeniul KPIs la nivel national si international.
FACILITATOR FACILITATORI
man Radu Cocean
Consultant, formator, facilitator
The KPI Institute

Radu Cocean este formator, consultant si facilitator in domeniul Planificarii Strategice, avand peste 15 ani de experienta profesionala. Ca certificari, el detine specializarile de trainer certificat ANC din 2010, manager de proiect certificat ANC din 2011 si a finalizat cu succes programul Master Trainer al American Society for Training and Development in anul 2014. Incepand cu 2001, in calitate de consultant, Radu a fost implicat in elaborarea de strategii de dezvoltare, teritoriale sau sectoriale, la toate nivelurile: local, judetean, regional, national si transfrontalier. In plus, ca moderator, el a facilitat intalniri parteneriale si consultari publice, intr-o abordare participativa, care asigura feed-back din partea tuturor actorilor interesati.Abordarea lui Radu este una interactiva, fiind convins ca modul cel mai bun de a asimila competente noi este prin experimentare proprie. Acest punct forte l-a ajutat pe Radu in colaborarea cu diferite firme, ca acestea sa-si elaboreze planuri de afaceri necesare pentru accesarea fondurilor europene - ceea ce i-a permis sa vada indeaproape cum strategia se poate implementa prin proiecte de succes.

man Alina Miertoiu
Business Research Analyst
The KPI Institute

Alina Miertoiu este Business Research Analyst la The KPI Institute, certificată KPI Professional și cu o activitate importantă de cercetare în domeniul management-ului performanței, având ca rezultat documentarea a peste 300 de exemple de indicatori cheie de performanță. Ca Business Research Analyst, unul dintre cele mai notabile proiecte de cercetare ale Alinei s-a concentrat pe dezvoltarea unui studiu de benchmarking în sectorul utilităților pentru patru arii importante: apă, gaz, producerea și distribuirea elergiei electrice, care cuprinde date de la nivel mondial. Astăzi, Alina este formator și trainer în diverse arii, specializându-se pe benchmarking, KPIs și managementul performanței.

man Aura Serea
Chief Talent Officer
The KPI Institute

Aura Serea este Chief Talent Officer la The KPI Institute, un institut de cercetare specializat in performanta de afaceri care opereaza programe de cercetare in 12 domenii de practica de la strategie la indicatori de performanta in domeniul performantei angajatilor, de la servicii pentru clienti la performanta in inovatie. The KPI Institute este de asemenea considerat la acest moment autoritatea globala in ceea ce priveste cercetarea si educatia in indicatori de performanta, Key Performance Indicators (KPIs). Aura este expert in aria de Resurse Umane, consultant si practician cu peste 15 ani de experienta in Dezvoltare Organizationala si Talent Management. A fost implicata in design-ul si livrarea de programe educationale si de training cu scopul de a dezvolta competente atat in ariile sale de expertiza cat si in domenii conexe sau care tin de dezvoltarea personala. Ca si educator, Aura a facilitat sute de sesiuni de training si programe de consultanta in Talent Management in industrii multiple de la oil&gas, utilitati si healthcare pana la FMCG, finante si industria chimica. Din rolul de consultant ea are experienta valoroasa atat in Talent Management cat si in Dezvoltare Organizationala. Aria ei de expertiza si cunostintele acopera proiecte de la design si implementare de arhitecturi de Management al Performantei, design de Tablouri de Competente si Evaluare de Procese si Optimizari. Aura este un membru nou al echipei de consultanti ai The KPI Institute, ni s-a alaturat in martie 2017.

VENUE LOCATIE
man Bucuresti

Bucuresti, capitala Romaniei, este unul dintre cele mai vechi si fascinante orase din Europa de Est. Un centru important din punct de vedere cultural, istoric si economic, capitala isi merita din plin numele de "Micul Paris". Ca pondere, Bucurestiul are cel mai ridicat numar de companii din intreaga tara, in special sedii principale de afaceri, fapt ce il face un mediu foarte atractiv pentru dezvoltarea performantei. Totodata, cresterea proportiei de investitori si a start-up-urilor in oras recomanda dinamismul Bucurestiului.

man Cluj

Cluj reprezinta unul din municipiile cu cea mai mare si rapida crestere economica din tara. Reprezinta un oras dinamic datorita investitiilor strategice pe care conducerea orasului le-a implementat. Un centru puternic universitar si un hub al ideilor de start-up, Cluj-Napoca ofera mediul perfect de explorare a managementul performantei. Concurenta din piata obliga la o constanta perfectioare a companiilor, institutiilor si organizatiilor, in acelasi timp oferind posibilitatea colaborarilor inedite in afaceri.

REQUEST MORE INFORMATION CERE MAI MULTE INFORMATII
 
 
ABOUT THE KPI INSTITUTE DESPRE THE KPI INSTITUTE
photo
82,500
Membri in comunitate
8,000
Ore de training
5,000
Profesionisti pregatiti
1,000
Programe educationale
280
Rapoarte de cercetare
35
Tari
14
Organizatii partenere
12
Ani de experienta
CONTACTS Contactati-ne
man

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vorbiti cu:

Alexandru Muntean
Nicoleta Bano
Country Manager Romania
 

email nicoleta.bano@kpiinstitute.com

phone 0742 521817