• CONFERINTA MANAGEMENTUL PERFORMANTEI IN ROMANIA

  CONFERINTA MANAGEMENTUL PERFORMANTEI IN ROMANIA

  201626-27 octombrie
  Sibiu

  Descopera premisele imbunatatirii performantei la toate nivelurile!

  Inscrie-te Devino Partener

 • Vorbitori

  Vorbitori

  Invata din experienta unor practicieni renumiti in managementul performantei!

  Descopera
 • DESCARCA BROSURA SI DESCOPERA

  DESCARCA BROSURA SI DESCOPERA

  Detalii despre conferinta intr-un material integrat

  Agendele workshopurilor si beneficiile participarii

  Detalii logistice privind inregistrarea si participarea

  DESCARCA BROSURA

EVENIMENT

CONFERINtA MANAGEMENTUL PERFORMANTEI in romania 2016

Devenit traditie, evenimentul se afla la a VI-a editie si isi propune evidentierea bunelor practici in managementul performantei si schimbul de experiente intre cei mai renumiti practicieni ai domeniului.

100+ participanți
12+ sesiuni
8+ vorbitori
3 workshopuri interactive

DE CE SA PARTICIPI?

Ia parte la o experienta unica, imbogateste-ti conexiunile si patrunde in culisele celor mai performante companii din Romania

DESCOPERA
Cele mai noi tendinte in managementul performantei, de la specialisti in domeniu
INTELEGE
Cele mai bune practici expuse de practicieni renumiti in domeniul managementului performantei
Interactioneaza
Cu profesionisti in domeniu si imbogateste-ti conexiunile profesionale
IMPLICA-TE
In dezbateri interactive pe teme de interes din domeniu
COMPARA
Practicile utilizate de organizatia ta cu practicile celor mai renumite companii in domeniul managementului performantei
 • slide

 • slide

CINE AR TREBUI SA PARTICIPE?

slider-mic-1.jpg


A VI-a editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi consolideze un avantaj competitiv prin implementarea celor mai eficiente tehnici si instrumente de management al performantei.

Finante                 Management                 Resurse Umane                 Vanzari                 Marketing                 Logistica                 Operatiuni

Cercetare si dezvoltare                 Calitate si control

INSCRIE-TE

VORBITORI

Beneficiaza de aceasta oportunitate unica si InvaTA din experienTa lor!

Alexandru-Șerban ok.jpg
Iuliana Badea
Head of Global Mobility and Talent Acquisition Services
Bombardier Transportation
Iuliana Badea
Head of Global Mobility and Talent Acquisition Services

Cu o experienta de peste 13 ani in domeniul resurselor umane, Iuliana este un lider proactiv si eficace, cu abilitati interpersonale si de comunicare bine dezvoltate. Printre ariile sale de expertiza se numara recrutarea, centrele de evaluare, livrarea sesiunilor de instruire si a proceselor de vanzari consultative, toate acestea fiind realizate pentru operatiunile din cadrul departamentelor de HR.

Gelu-Stan ok.jpg
Nicoleta Capata
HR Director
Flanco
Nicoleta Capata
HR Director

Nicoleta Capata activeaza in cadrul Flanco din anul 2004. La 10 ani de la angajare, evoluand in cadrul companiei, a ocupat pozitia de Director Resurse Umane. Ca Director de Resurse Umane si membru al Boardului de Directori, responsabilitatile sale actuale includ, pe de o parte, coordonarea intregii activitati de HR in cadrul Flanco Retail, o echipa de peste 1400 de oameni, si pe de alta parte contributia directa la deciziile strategice ale companiei.

Mihail-Cazacu.jpg
Mihail Cazacu
Director of Operations
WorldSkills Romania
Mihail Cazacu
Director of Operations

Mihail este Director de Operațiuni la WorldSkills Romania, care reprezinta WorldSkills in tara noastra. WorldSkills, activa in 76 de tari, pe toate continentele locuite, organizeaza de 65 de ani cele mai mari competitii de meserii din lume si elaboreaza standardele de pregatire profesionala pentru peste 50 de meserii.

El este consultant in management din 1994, cu experienta internationala pe trei continente, in domeniul productiei, logisticii si vanzarilor. Printre clientii sai se numara Ursus, Nestle, Procter & Gamble, Unilever, Pepsi (Quadrant AMROQ).

Radu Cocean - Profile Photo Cropped.jpg
Radu Cocean
Consultant Expert
The KPI Institute
Radu Cocean
Consultant Expert

Radu Cocean este formator, consultant si facilitator in domeniul Planificarii Strategice, avand peste 15 ani de experienta profesionala. Radu este trainer certificat ANC din 2010 si a finalizat cu succes programul Master Trainer al American Society for Training & Development (2014). Incepând cu 2001, in calitate de consultant, Radu a fost implicat in elaborarea de strategii de dezvoltare, teritoriale sau sectoriale, la toate nivelurile. In plus, ca moderator, el a facilitat intalniri parteneriale si consultari publice, intr-o abordare participativa.

dan-crisan.jpg
Dan Crisan
Specialist Balanced Scorecard
E.ON Servicii Clienti
Dan Crisan
Specialist Balanced Scorecard

Dan si-a inceput parcursul profesional acum 13 ani, debutand in domeniul vanzarilor de servicii. In anul 2009 s-a alaturat grupului german E.ON, unde si-a completat experienta acumulata activand ca si consultant management. Din anul 2014 a preluat pozitia de Specialist Managementul Performantei (transformata ulterior in Specialist Balanced Scorecard), pozitie din care a coordonat implementarea pilot a modelului BSC in compania E.ON Servicii Clienti, model extins apoi in toate companiile din grupul E.ON in Romania.

Foto-Lucian-Provizorie.jpg
Andreea Ion
HR Director
Policolor
Andreea Ion
HR Director

Cu o experienta profesionala de peste 18 ani, din care 11 in domeniul Resurselor Umane, Andreea Ion este Director de Resurse Umane al Policolor. Lider de resurse umane si trainer certificat, Andreea crede cu tarie ca pentru a performa in cadrul unei companii, trebuie sa iti pese de oameni si sa ai cunostinte solide ale principalelor mecanisme de business, precum si a ceea ce isi doresc angajatii de la un om aflat intr-o astfel de pozitie. Pentru ea succesul se mai caracterizeaza si prin acel “drive” care face ca lucrurile sa se miste si, la nevoie, sa se schimbe.

Oana-Man1.jpg
Cristina Tarata
Head of Research Programs
The KPI Institute
Cristina Tarata
Head of Research Programs

Cristina este Head of Research Programs in cadrul The KPI Institute, participand in calitate de consultant la diferite proiecte de implementare a unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard. Totodată, ea s-a ocupat de revizuirea arhitecturii sistemului de management al performantei pentru companii renumite. In calitate de formator certificat, care a absolvit cursul Master Trainer Program organizat de catre Association for Talent Development, Cristina a sustinut numeroase cursuri in domeniul managementului performantei.

Ionel-Mirea.jpg
Mugur Tolici
Director Human Resources Department
Banca Nationala a Romaniei
Mugur Tolici
Director Human Resources Department

De profesie economist, Mugur Tolici a acumulat o bogata experienta pe parcursul celor mai mult de de 20 de ani in care si-a desfasurat activitatea in Banca Nationala a Romaniei. In prezent Director de Resurse Umane, Tolici a coordonat un proiect major de transformare organizationala prin care a fost implementat un nou sistem integrat, de Resurse Umane, bazat pe cele mai bune practici si care a avut ca rezultat redefinirea relatiei performanta – recompensa dezvoltare.

Radu-Silaghi Cropped.png
Liviu Vancea
Operations Director
Saint-Gobain Weber
Liviu Vancea
Operations Director

Liviu a debutat in cariera in anul 2002, timp de 2 ani activand in domeniul vanzarilor si al managementului produselor. Au urmat 8 ani de experienta in training si resurse umane, timp in care Liviu si-a fundamentat cunostintele de devoltare organizationala si management al performantei. Din anul 2012 Liviu activeaza in cadrul Saint- Gobain Weber, unde a ocupat mai intai functia de HR Manager, in prezent fiind Operations Director.

Andreea-Vecerdea.jpg
Andreea Vecerdea
Head of Strategy and Performance
The KPI Institute
Andreea Vecerdea
Head of Strategy and Performance

Andreea Vecerdea este Head of Strategy and Performance in cadrul The KPI Institute. Activitatea sa de cercetare in domeniul managementului performantei s-a concretizat in: documentarea a peste 500 de indicatori de performanta din 16 arii functionale si 25 de industrii, dezvoltarea publicatiilor „KPI Compendium”, seria de rapoarte „Top 25 Indicatori Cheie de Performanta” si studiul „Managementul Performantei in Romania 2012”, realizarea de articole pentru blogul oficial smartkpis.com si pentru revista de specialitate „Performance Magazine”.

dan_mandroc.jpg
Raluca Vintila
Instructional Design & E-Learning Coordinator
The KPI Institute
Raluca Vintila
Instructional Design & E-Learning Coordinator

Raluca este specialist in management si Instructional Design & E-Learning Coordinator in cadrul The KPI Institute. Ca formator, Raluca a livrat numeroase cursuri, seminarii, prezentari, simulari business si webinarii pe tematica masurarii si imbunatatirii performantei, pentru profesionisti din industrii precum: telecomunicatii, transporturi, industria petrochimica. Sustinatoare a metodelor interactive de invatare, ea urmareste atingerea standardelor internationale in dezvoltarea cursurilor de certificare din domeniul managementul performantei.

PROGRAM

EVENIMENTUL VA IMBINA ARMONIOS SESIUNILE TEORETICE, EXEMPLELE DIN PRACTICA, DISCUTIILE SI WORKSHOPURILE, PENTRU A LE OFERI PARTICIPANTILOR O EXPERIENTA COMPLEXA

SUBIECTE PRINCIPALE

 • Directii actuale in managementul performantei
 • Exemple de bune practici in managementul performantei
 • Instrumente, procese si tehnici utilizate in managementul performantei
 • Imbunatatirea performantei
 • Factori ai succesului in managementul performantei

agenda-icons.png

1 Masterclass

7 vorbitori

3 workshopuri

VEZI PROGRAMUL

Ce spun participantii despre conferinta

Ioana Toma

Nu stiam ca va fi un eveniment atat de intens, cu o participare intensa, cu multe intrebari din sala si impartasirea experientelor. Ma bucur ca am participat. Am avut ce invata!

Ioana Toma,  HR Manager, Urgent Cargus
Ana-Maria Truta

Un eveniment extrem de util atat din punct de vedere al continutului, cat si a oportunitatilor de networking care au facilitat schimbul de bune practici.

Ana-Maria Truta,  Performance Management Specialist, Enel
Dan Crisan

Pentru cei ce lucreaza in managementul performantei este o oportunitate unica de a interactiona cu alti specialisti, astfel incat sa ducem in companiile noastre noi idei de dezvoltare si optimizare.

Dan Crisan,  Specialist Balanced Scorecard, E.ON Servicii Clienti
Costel Chifan-Dusu

Foarte interesante experientele din care avem fiecare de invatat cate ceva. Abordari interesante despre experienta si blocajele fiecaruia in implementarea sistemelor de managementul performantei.

Costel Chifan-Dusu,  Sef Compartiment Utilaje, SOCEP

LOCAtIE

Hotelul Continental Forum din Sibiu, gazduit de o cladire monument istoric ce dateaza din anul 1912, a trecut printr-un proces de restaurare si redecorare, oferind o gama larga de servicii de lux.

Hotel Continental Forum Sibiu

Piata Unirii 10, Sibiu
+4-0372-692-692

www.continentalhotels.ro

ORGANIZATORI

logo-kpi-institute.png
worldskills-romania.png

PARTENER STRATEGIC

logo-acumen.png

PARTENERI

PARTENERI MEDIA

INSCRIERE


Alatura-te comunitatii de profesionisti in managementul performantei si afla cele mai noi tendinte in domeniu!

In urma inscrierii la eveniment beneficiezi de urmatoarele:

registration-icons.png

Acces la toate sesiunile de prezentare si la unul din cele 2 workshopuri

Acces la toate sesiunile de networking

Prezentarile vorbitorilor in format electronic

Un abonament la continutul premium al KPIs.ro si un raport Top 20 KPIs of 2016

INSCRIE-TE