LIMBA

ro

en

URMĂRIȚI-NE PE

Acumen Integrat » Despre noi » Istoric
Acumen Integrat este o companie care oferă oportunități de dezvoltare profesională în România, prin intermediul cursurilor şi conferinţelor adaptate la specificul industriilor şi departamentelor, precum şi prin comunităţi virtuale de învăţare. Activitatea este orientată spre îmbunătăţirea modului în care funcţionează organizaţiile.

Istoric

Istoric

Istoric Acumen Integrat a dezvoltat şi a perfecţionat în mod constant procesul de organizare a evenimentelor dedicate segmentului business din România cu scopul de a oferi soluţii practice, obiective şi durabile.

Acumen Integrat a fost fondată în anul 2004, având ca principală activitate oferirea de soluţii în managementul performanţei la nivel strategic, operaţional şi individual şi formarea profesională dedicată sprijinirii organizaţiilor în implementarea riguroasă a indicatorilor de performanţă.

În ultimii ani, Acumen Integrat a dezvoltat şi a perfecţionat în mod constant procesul de organizare a evenimentelor dedicate segmentului business din România cu scopul de a oferi soluţii practice, obiective şi durabile.

Cu o reţea de facilitatori şi colaboratori locali şi internaţionali şi cu un portofoliu de peste 300 de clienţi, Acumen Integrat a cunoscut o dezvoltare continuă care s-a reflectat în livrarea a peste 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performanţei, resurse umane, marketing şi logistică.

Începând cu anul 2011, Acumen Integrat a lansat pe piaţa din România conferinţele: Managementul Performanţei în România (3 ediţii), Forumul Performanţă, Strategie şi Balanced Scorecard în România (1 ediţie), Management Performant în Instituţiile Medicale (2 ediţii). În anul 2013, pe piaţa din România s-a lansat simularea de business, Friday Night at the ER©, iar în toamna acestui an se va organiza a 4-a ediţie a Conferinţei Managementul Performanţei în România.

În prezent, Acumen Integrat îşi extinde aria de activitate cuprinzând programe de învăţare din diverse arii funcţionale şi industrii.

NOUTĂȚI