Your browser does not support SVG

Despre EVENIMENT

Despre performanta la absolut

Daca esti interesat sa descoperi cum poti sa îti îmbunatatesti stilul de viata în era vitezei si a digitalizarii, te invitam sa te alaturi evenimentului nostru Despre Performanta la Absolut!

Despre Performanta la Absolut ofera oportunitatea de a invata cum sa cream armonie in viata noastra, prin imbinarea a 4 elemente cheie: minte/logos, suflet/pahos, corp/soma si actiuni/drasi. Conceptul de performanta personala, relativ nou in Romania, se refera la abilitatea de a mentine o armonie intre viata profesionala si cea personala, pentru ca fiecare individ sa atinga ”his better self”. Fiecare element este explorat in cadrul a 4 ateliere interactive, dintre care 3, si anume suflet/pathos, minte/logos si corp/soma, pot fi accesate de participanti în ordinea pe care doresc.

3 facilitatori
4 Workshopuri
4 Elemente
1 plan de actiune

Workshopuri

Ia parte la o experienta unica, imbogateste-ti conexiunile si descopera secretele imbunatatirii performantei personale si profesionale.

SOUL - PATHOS

Facilitator: RADU SILAGHI

Sufletul reprezinta esenta noastra ca indivizi si, desi este asociat de cele mai multe ori cu viata privata, el joaca un rol la fel de important in relatiile profesionale. Prin autocunoastere tindem spre intelegere, toleranta si compasiune, cu scopul declarat de a fi mai buni. Vei participa la o calatorie plina de descoperiri, la capatul careia vei fi mai implinit, mai liber, mai bun.

Ce vei descoperi?

 • Despre ce iubim si ce ne face fericiti
 • Despre recunostinta
 • Despre a fi tu insuti

MIND - LOGOS

Facilitator: RALUCA VINTILA

Modul in care ne preocupam de gandurile si de bunastarea mintii noastre are un impact direct asupra bunastarii in ansamblu. Cum stimulam mintea? Cum savureaza ea prezentul? Cum o lipsim de preocupari? Ai simtit vreodata ca nu te mai poti concentra si iti lipseste claritatea in gandire? Ne vom inspira din domeniul designului experientelor de invatare pentru a armoniza si concentra resursele noastre, pentru a ne redefini potentialul din perspectiva mentala.

Ce vei descoperi?

 • Learn - Unlearn - Relearn: Cum redefinim potentialul?
 • Mindfulness: Simti timpul prezent?
 • Focus: Cum dezvoltam concentrarea pe termen lung?

BODY - SOMA

Facilitator: CRISTINA TARATA

Pentru o viata armonioasa ar trebui sa ne preocupam nu doar de mintea si sufletul nostru, dar si de corp. Studiile de specialitate au demonstrat faptul ca persoanele active sunt mai productive la locul de munca, au un spirit optimist si lipsesc mai putin de la birou.

Ce vei descoperi?

 • Cum sa facem miscare inteligent pentru un stil de viata sanatos
 • Refuel: Cum ne reincarcam bateriile?
 • Lifelogging: Gadget-uri de monitorizare a stilului de viata

ACTION - DRASI

FacilitatorI: RADU SILAGHI, RALUCA VINTILA, CRISTINA TARATA

Acest atelier pune accent asupra actiunilor prin care transformam obiectivele in realitate, le dam viata si ne asiguram ca ele raman vii.

Este un atelier care nu doar indeamna la actiune punctuala, ci isi propune sa adreseze si modalitatile prin care sa ramanem conectati pe termen lung la ceea ce ne propunem.

Ce vei descoperi?

 • Dezvoltarea planului personal
 • Indicatori Cheie de Performanta (KPIs): La birou si acasa?
 • Sindromul "a fi ocupat"

INSCRIE-TE

FACILITATORI

Beneficiaza de aceasta oportunitate unica si InvaTA din experienTa lor!

Radu-Silaghi Cropped.png
Radu Silaghi

Radu este specialist marketing si consultant in management, cu peste 15 ani de experienta în marketing și PR. Din 2007 Radu a coordonat peste 60 de proiecte de training, team building, consultanta si dezvoltare de personal in domeniile sale de specializare (comunicare, management, leadership, inteligenta emotionala, customer care, motivare, delegare, marketing, time management, coaching), oferind servicii specifice si adaptate pe nevoile clientilor. Crede in stabilitate, loialitate, inovare, respect, sinceritate, responsabilitate, profesionalism, in a gandi diferit, fiind in cautare continua de parteneriate reciproc avantajoase.

Arta grafica
Fotografie
Tango
raluca.jpg
Raluca Vintila

Raluca faciliteaza programe de training despre Masurarea si Imbunatatirea Performantei. Aceeasi Raluca este si parasutista profesionista, cu puternice preocupari asupra performantei si productivitatii personale. Raluca activeaza in domeniul trainingului si al dezvoltarii personale de peste 5 ani. Pasiunea pentru training a transformat-o intr-o sustinatoare a metodelor interactive de invatare, fiind o promotoare a invatarii experientiale. Raluca a invatat diferite aspecte ce tin de importanta timpului, folosirea acestuia in favoarea valorificarii pasiunilor, prin prisma initiativelor care le dau viata. Nu sunt de neglijat nici lectiile invatate despre prioritati si concentrarea asupra lor pe termen lung, decizii si responsabilitate. Pasiunea pentru training are foarte multe in comun cu pasiunea pentru zbor. Una din ideile ei preferate este: „Masoara timpul cu faptele tale” (Proverb romanesc)

Calatorii
Training
Parasutism
cristina.jpg
Cristina Tarata

Cristina este Coordonatorul Programelor de Cercetare in cadrul The KPI Institute, avand expertiza in masurarea si imbunatatirea performantei organizationale. Intrucat conceptul de performanta transcende multe domenii de activitate, pasiunea Cristinei pentru miscare se intrepatrunde armonios cu ideea de performanta din mediul de afaceri. Instructor certificat de aerobic si promotoare a stilului de viata activ, Cristina reuseste sa integreze principii precum eficienta, productivitate, randament in viata personala pentru a mentine un corp sanatos. De altfel, din practicarea activitatilor sportive deprindem abilitati cheie pentru a avea o cariera de succes, precum: ambitie, perseverenta, rabdare, capacitate imbunatatita de concentrare, orientare spre rezultate si incredere in sine. Pentru ca oamenii frumosi sunt cei care se simt bine in corpul lor, Cristina va invita sa descoperiti cum putem sa fim frumosi, sanatosi, plini de energie si productivi, atat la locul de munca cat si in timpul liber.

Fitness
Dans
Lectura

LOCAtIE

Situat in cadrul unuia dintre cele mai cunoscute centre de afaceri din Cluj-Napoca, The Office Conference Center este cel mai nou centru de conferinte care ofera o gama variata de servicii premium.

The Office Conference Center

Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77, Cluj-Napoca
+40 364 110 777

theofficecluj.ro

ORGANIZATOR

PARTENER STRATEGIC

PARTENERI

PARTENERI MEDIA

INSCRIERE


Alatura-te noua si obtine o viziune cuprinzatoare asupra modalitatilor de imbunatatire a performantei personale!

In urma inscrierii la eveniment beneficiezi de urmatoarele:

Acces la toate cele 4 ateliere

Oportunitati de networking

Prezentarile facilitatorilor in format electronic

Un raport Top 20 KPIs of 2016

INSCRIE-TE