FORMULAR DE iNSCRIERE

ESTI CU UN PAS MAI APROAPE DE IMBUNATATIREA PERFORMANTEI PERSONALE!


Te rugam sa ne furnizezi urmatoarele date pentru emiterea facturii fiscale. Alege formularul in functie de statutul juridic (persoana fizica sau juridica).

  • Persoana fizica
  • Persoana juridica

Anularea inscrierii

Retragerea
Orice retragere trebuie anuntata cu cel putin doua saptamani inainte de inceperea evenimentului, prin telefon sau email. In aceasta situatie, taxa de participare va fi returnata, mai putin suma de 65 Lei, retinuta pentru cheltuielile administrative. Taxa de participare nu va fi returnata daca retragerea participarii de la eveniment are loc cu mai putin de doua saptamani inainte de data inceperii evenimentului.

Delegarea
Daca dupa inscrierea la eveniment te afli in imposibilitatea de a participa, poti delega o alta persoana sa participe in locul tau, fara a plati o taxa aditionala.

Absenta
In cazul in care ai confirmat si platit taxa si nu ai participat la eveniment, neanuntandu-ne de absenta cu cel putin doua saptamani inainte, taxa nu va fi returnata. In cazul participarii partiale la eveniment (un numar limitat de sesiuni), nu vei beneficia de reducerea sau restituirea taxei achitate.