LIMBA

ro

en

URMĂRIȚI-NE PE

Acumen Integrat » Evenimente » Evenimente Trecute

Evenimente Trecute

Evenimente Trecute

Evenimente trecute pe tema managementului performanţei la diferite niveluri organizaționale, ce au fost susţinute de Acumen Integrat.

DP-logo-v1

Despre Performanță la Absolut
Despre Performanță la Absolut este un program destinat tuturor celor care doresc să-și armonizeze performanța profesională cu cea personală. În cadrul acestei experiențe, participanții vor parcurge o călătorie care îi va ajuta să-și îmbunătățească stilul de viață în era vitezei și a digitalizării, creând armonie între aspectele vieții cotidiene prin îmbinarea a patru elemente cheie: Minte, Suflet, Corp și Acțiuni. Evenimentul promovează conceptul de performanță personală și oferă tuturor celor implicați, la finalul călătoriei, o imagine mentală clară și un plan de acțiune pentru dezvoltarea lor personală și îmbunătățirea acestui proces. Întregul program se bazează pe metodologia experențială de învățare, participanții având libertatea de a-și stabili singuri traseul de parcurgere a celor trei module, urmând ca în ultimul modul „Acțiuni” să își stabilească plan de cu obiective clare si indicatori de performațăa în vederea armonizării performanței personale cât și a celei profesionale.

eveniment-conferință
Conferința Managementul Relațiilor cu Clienții în România 2016
Conferința, ca un întreg, s-a remarcat în special prin interacțiunea între vorbitori și participanți, prin networking-ul constant și productiv și prin atitudinea pozitivă a tuturor celor implicați în ce privește viitorul domeniului relațiilor cu clienții. Vorbitorii au adresat probleme actuale cu care se confruntă majoritatea departamentelor de relații clienți și au oferit indicii, sfaturi și sugestii pentru depășirea cu succes a obstacolelor. Ediția a treia a evenimentului va ține cont de feedback-ul participanților și va fi rafinată prin perspectivele acestora, pentru a oferi o experiență de neuitat tuturor. Până atunci plecăm cu angajamentul de a implementa idei și tehnici din cele învățate pentru a redefini experiența clientului.

eveniment-conferință
Conferința Managementul Performanței în România 2015
Conferința a reunit peste 70 de participanți și a reprezentat o excelentă ocazie de învățare și networking. Comunicarea deschisă, schimbul de experiențe și dezbaterile aprinse sunt elementele ce au definit atmosfera din acest an a evenimentului. Ediția a 5-a s-a individualizat prin accentul pe experiențe proprii și studii de caz, în conformitate cu dorințele participanților de la edițiile trecute.

eveniment-conferință
Conferința Managementul Relațiilor cu Clienții în România 2015
Conferința Managementul Relațiilor cu Clienții este un eveniment de profil, unic în România care își propune să reunească anual profesioniști în serviciul de relații clienți care aparțin unor domenii de activitate variate precum: automotive, comerț cu amănuntul, utilități, logistică, domeniul financiar, vânzări online, turism.
Acest eveniment organizat de către Acumen Integrat se află la prima ediție și își dorește să devină un evenimet de referință pentru segmentul de business specific serviciului de relații clienți.

^839C537F4E3836C6F764305CFE376CF48A9CEE8A7E729B59E4^pimgpsh_fullsize_distr
Conferința Managementul Performanței în România 2014
Conferința Managementul Performanței este un eveniment unic în România, care reunește în fiecare an practicieni în managementul performanței din diverse industrii: administrație publică, automotive, banking, retail, sănătate, servicii profesionale și diverse arii funcționale: IT&C, logistică, manufacturing, marketing, resurse umane, vânzări.

eveniment-workshop-c-3
Conferința Managementul Performanței în România 2013
Datorită succesului său, în 2013, Conferința Managementul Performanței în România a ajuns la a treia ediție. Scopul Conferinței, la care au participat profesioniști în Managementul Performanței, renumiți la nivel național și internațional, a fost să ofere top managerilor, antreprenorilor, managerilor de strategie, de divizie sau departament, responsabililor sau coordonatorilor de proiecte o imagine asupra practicilor de managementul performanței la toate nivelurile organizaționale în România și la nivel internațional.

conferinta-management-performant-in-institutii-medicale-2

Conferința Managementul Performant în Instituțiile Medicale din România 2013
În 2013, Conferința Managementul Performant în Instituțiile Medicale din România reunește pentru al doilea an consecutiv profesioniști şi practicieni din domaniul medical care au împărtășit din experienţa lor şi au oferit exemple de bune practici în domeniu. În cadrul evenimentului, practicienii au participat la workshopuri, prezentări pe tema managementului performanţei în domeniul medical şi la simularea Friday Night at the ER©.

conferinta-2012
Conferința Managementul Performanței în România 2012
Conferința Managementul Performanței este un eveniment anual unic în România care reunește practicieni în managementul performanței din diverse industrii: administrație publică, automotive, banking, retail, sănătate, servicii profesionale și diverse arii funcționale: IT&C, logistică, manufacturing, marketing, resurse umane, vânzări. La a doua ediție a conferinței au participat profesioniști și practicieni cu o vastă experiență în domeniul Managementul Performanței ce au oferit informații și exemple de bune practici în domeniu.

Conferinta-Management-Performant-in-Institutii-Medicale-1
Conferința Managementul Performant în Instituțiile Medicale din România 2012
Prima ediție a conferinței pe tema managementului performant în instituțiile medicale din România a avut loc în anul 2012 și a reunit profesioniști și practicieni din domeniul medical care au împărtășit din experiența lor și au oferit exemple de bune practici în ceea ce privește managementul medical și managementul performant în sectorul medical.

forum
Forum Performanță, Strategie și Balanced Scorecard în România 2012
Forumul Performanţă, Strategie și Balanced Scorecard în România 2012 a adus în prim plan studii de caz, idei, tendințe și provocări în Managementul Performanței. Organizat pe parcursul a trei zile, forumul a cuprins două evenimente: un Masterclass la care au participat experți internaționali în implementarea și utilizarea Balanced Scorecard, și conferința propriu-zisă la care au participat practicieni interesați de domeniul Managementul Performanței.

conferinta-managementul-performantei-in-romania-2011
Conferința Managementul Performanței în România 2011
Conferința Managementul Performanței în România 2011 reprezintă începutul unui eveniment unic în România în domeniul Managementul Performanței. Scopul conferinței a fost să creeze premise solide pentru a reuni în cadrul unui eveniment anual profesioniști și practicieni din domeniul Managementul Performanței, companii de top din România, inițiatoare și adepte de bune practici în domeniu.

NOUTĂȚI